Test / Analizler Bilgileri

Adı: Gıdalarda Kimyasal Analizler (Et, et ürünleri, balık vb.) (Ham protein, Toplam katı madde, Tuz, Yağ, Kokuşma deneyi, pH, Karkasta sarılık muayenesi, Fiziksel muayene, Amonyak, Histamin, TMA , TBA değeri, TVB-N , Kül tayini, Diğer kimyasal analizler)
Malzeme: Genel laboratuvar cihaz ve malzemeleri, Eber ayracı, Kurşun asetat çözeltisi, tiyobarbitürik asit, sülfanilamid, perklorik asit
Metod: AOAC 2007
Ücret: 100 - 600 TL
Teslim Süresi: 3 Gün
Sorumlu: Prof. Dr. Göknur TERZİ GÜLEL
Diğer:

Laboratuvar Bilgileri

Adı: Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı Laboratuvarı
Bağlı Olduğu Kurum: VETERİNER FAKÜLTESİ
Laboratuvar Sorumlusu: Prof. Dr. Göknur TERZİ GÜLEL
e-Posta: goknurt@omu.edu.tr
Posta Adresi: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı, 55200, Kurupelit-Samsun
Telefon: 03623121919/3898

Laboratuvar'da Yapılan Analizler

Geri