Adı: | Gıdalarda Kimyasal Analizler (Et, et ürünleri, balık vb.) (Ham protein, Toplam katı madde, Tuz, Yağ, Kokuşma deneyi, pH, Karkasta sarılık muayenesi, Fiziksel muayene, Amonyak, Histamin, TMA , TBA değeri, TVB-N , Kül tayini, Diğer kimyasal analizler) |
Malzeme: | Genel laboratuvar cihaz ve malzemeleri, Eber ayracı, Kurşun asetat çözeltisi, tiyobarbitürik asit, sülfanilamid, perklorik asit |
Metod: | AOAC 2007 |
Ücret: | 100 - 600 TL |
Teslim Süresi: | 3 Gün |
Sorumlu: | Prof. Dr. Göknur TERZİ GÜLEL |
Diğer: |
Adı: | Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı Laboratuvarı |
Bağlı Olduğu Kurum: | VETERİNER FAKÜLTESİ |
Laboratuvar Sorumlusu: | Prof. Dr. Göknur TERZİ GÜLEL |
e-Posta: | goknurt@omu.edu.tr |
Posta Adresi: | Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı, 55200, Kurupelit-Samsun |
Telefon: | 03623121919/3898 |