Akış hızı: 9 litre/saat
Min. Numune Hacmi: 30 ml
Besleme Haznesi hacmi: 400 ml
Soğutma: Sıralı ürün soğutucusu
Basınç: maksimum 2000 bar
Aşırı basınca karşı dahili güvenlik koruması
Uygulama:
1. Cihazın besleme kısmında su olmasına dikkat ediniz.
2. Cihazda belirli bir süre su akıttıktan sonra homojenize edilecek örnek koyulur .
3. İlk önce birinci basınç aşamasından basıncı arttırınız ardından ikinci basınç aşamasından istenilen basınca çıkınız.
4. İşlem bittikten sonra bol su geçirip cihazın temizliğini gerçekleştiriniz.
Sorumlu:
Prof. Dr. Fehmi YAZICI
Cihaz Durumu:
Diğer:
Taşınır Kodu:
253.3.6.63.24-15
Fotoğraflar:
Laboratuvar Bilgileri
Adı:
Süt Teknolojisi Araştırma Laboratuvarı - II (L411)
Bağlı Olduğu Kurum:
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Laboratuvar Sorumlusu:
Prof. Dr. Fehmi YAZICI
e-Posta:
fyazici@omu.edu.tr
Posta Adresi:
Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - Gıda Mühendisliği Bölümü - 55270 Kurupelit / Atakum / SAMSUN