Adı: | Hassas Terazi |
Marka: | RADWAG AS220.R2 |
Model: | RADWAG AS220.R2 |
Kapasite / Teknik Özellik: | Kapasite : 220 gr Hassasiyet : 0,1 mg Dara Ağırlığı : 220 g Tekrarlanabilirlik : 0,1 mg Doğrusallık : ±0,2 mg Cevap Süresi : 2 sn Pan Boyutu : 100 mm Çalışma Sıcaklığı : +10 °C - +40 °C Güç Kaynağı : 12 / 16 V DC Kalibrasyon Tipi : Otomatik Ekran Tipi : LCD (aydınlatmalı) Paket Boyutu : 495 mm x 400 mm x 515 mm Arayüz : 2 x RS 232, USB-A, USB-B, Kablosuz (isteğe bağlı) Net Ağırlık : 7,3 kg Brüt Ağırlık : 9,3 kg |
Uygulama: | 1. Terazi önünde bulunan su terazisinin hava kabarcığı kontrol edilerek ortada olması sağlanır. Tartım aralarında, teraziye yanlışlıkla çarpıldığında, kapak açılırken hareket etmesi vb. durumlarda hava kabarcığı kontrol edilir. 2. Cihaz "ON / OFF" butonuna basılarak devreye alınır ve bir süre beklenir. 3. Cihaz kontrolünü tamamladıktan sonra ekranda “0.00g” görülür ve terazi tartıma hazır edilir. Her tartımdan önce ‘’ O/T’’ tuşu ile terazi sıfırlanır. 4. Ekranda “0.00 g” yazınca, içerisine tartım yapılacak olan kap terazi üzerine konur ve sağ-altta yer alan “O/T ” tuşuna basılır. 5. Ekranda tekrar “0.00 g” yazısı görüldükten sonra kabın içerisine tartımı yapılacak malzeme konur. 6. Tartım işlemi bitince, yine gösterge tablosunda yer alan “ON / OFF” tuşuna basılır. |
Sorumlu: | Prof. Dr. Hüseyin GENCCELEP |
Cihaz Durumu: | |
Diğer: | |
Taşınır Kodu: | 253.3.4.1.1-82 |
Fotoğraflar: |
|
Adı: | Et Teknolojisi Araştırma Laboratuvarı - I (L409) |
Bağlı Olduğu Kurum: | MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
Laboratuvar Sorumlusu: | Prof. Dr. Hüseyin GENCCELEP |
e-Posta: | hgenccelep@omu.edu.tr |
Posta Adresi: | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - Gıda Mühendisliği Bölümü - 55270 Kurupelit / Atakum / SAMSUN |
Telefon: | 03623121919 - |