Cihaz Bilgileri

Adı: Hassas Terazi
Marka: RADWAG AS220.R2
Model: RADWAG AS220.R2
Kapasite / Teknik Özellik: Kapasite : 220 gr Hassasiyet : 0,1 mg Dara Ağırlığı : 220 g Tekrarlanabilirlik : 0,1 mg Doğrusallık : ±0,2 mg Cevap Süresi : 2 sn Pan Boyutu : 100 mm Çalışma Sıcaklığı : +10 °C - +40 °C Güç Kaynağı : 12 / 16 V DC Kalibrasyon Tipi : Otomatik Ekran Tipi : LCD (aydınlatmalı) Paket Boyutu : 495 mm x 400 mm x 515 mm Arayüz : 2 x RS 232, USB-A, USB-B, Kablosuz (isteğe bağlı) Net Ağırlık : 7,3 kg Brüt Ağırlık : 9,3 kg
Uygulama: 1. Terazi önünde bulunan su terazisinin hava kabarcığı kontrol edilerek ortada olması sağlanır. Tartım aralarında, teraziye yanlışlıkla çarpıldığında, kapak açılırken hareket etmesi vb. durumlarda hava kabarcığı kontrol edilir. 2. Cihaz "ON / OFF" butonuna basılarak devreye alınır ve bir süre beklenir. 3. Cihaz kontrolünü tamamladıktan sonra ekranda “0.00g” görülür ve terazi tartıma hazır edilir. Her tartımdan önce ‘’ O/T’’ tuşu ile terazi sıfırlanır. 4. Ekranda “0.00 g” yazınca, içerisine tartım yapılacak olan kap terazi üzerine konur ve sağ-altta yer alan “O/T ” tuşuna basılır. 5. Ekranda tekrar “0.00 g” yazısı görüldükten sonra kabın içerisine tartımı yapılacak malzeme konur. 6. Tartım işlemi bitince, yine gösterge tablosunda yer alan “ON / OFF” tuşuna basılır.
Sorumlu: Prof. Dr. Hüseyin GENCCELEP
Cihaz Durumu:
Diğer:
Taşınır Kodu: 253.3.4.1.1-82
Fotoğraflar:

Bdcb5994 baa9 47a6 af2d be9cc405076e

Laboratuvar Bilgileri

Adı: Et Teknolojisi Araştırma Laboratuvarı - I (L409)
Bağlı Olduğu Kurum: MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Laboratuvar Sorumlusu: Prof. Dr. Hüseyin GENCCELEP
e-Posta: hgenccelep@omu.edu.tr
Posta Adresi: Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - Gıda Mühendisliği Bölümü - 55270 Kurupelit / Atakum / SAMSUN
Telefon: 03623121919 -

Laboratuvar'da Yapılan Analizler

Geri