Adı: | Hassas Terazi |
Marka: | Radwag |
Model: | AS220/C/2 |
Kapasite / Teknik Özellik: | Teknik özellikler RADWAG AS 220/C/2 Maksimum Kapsite 220 g Minimum Tartım 10 mg Hassasiyet 0,1 mg Dara Aralığı -220 g Okunabilirlik 0,1 mg Lineerlik ±0,2 mg Kefe Çapı ø 85 mm Stabilize Olma Süresi 3,5 s Duyarlılık Sapması 2 ppm/°C in temperature +10° - +35°C Çalışma Isısı +10° - +45°C Güç Kaynağı 110 ÷ 230 V AC / 50 ÷ 60 Hz / 13,5 ÷ 16 V DC / 1,1 A Kalibrasyon Dahili otomatik kalibrasyon Ekran LCD (arka aydınlatmalı) Net / Brüt Ağırlıkları 5,6/8,3 kg |
Uygulama: | 1. Cihazın tüm kapıları kapatılır ve panel üzerindeki “ON/OFF” tuşuna basılır. Cihaz kendi kendini sıfırlayacaktır. 2. Ekranda 0.0000 değeri görülecektir. Bu değer görülmezse ”TARE” tuşuna basılır. 3. Tartımı alınacak madde terazinin üzerine yerleştirilir ve tekrar kapıları kapatılır. 4. Net ağırlık ekranda görünecektir. 5. Darasını alınması gereken durumda önce ”TARE” tuşuna basıp sonra net ağırlık ölçümü dikkate alınmalıdır. 6. İşlem bittiğinde “OFF” tuşuna basılır. |
Sorumlu: | Doç. Dr. Nebahat Şule ÜSTÜN |
Cihaz Durumu: | |
Diğer: | |
Taşınır Kodu: | 253.3.4.1.1-86 |
Fotoğraflar: |
|
Adı: | Meyve-Sebze Teknolojisi Araştırma Laboratuvarı (L412) |
Bağlı Olduğu Kurum: | MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
Laboratuvar Sorumlusu: | Yrd. Doç. Dr. Nebahat Şule ÜSTÜN |
e-Posta: | sustun@omu.edu.tr |
Posta Adresi: | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - Gıda Mühendisliği Bölümü - 55139 Kurupelit/Atakum/SAMSUN |
Telefon: | 0362 312 19 19 / iç hat no:1490 |