Adı: | Ham Yağ Tayini |
Malzeme: | Soxhelet cihazı, balon, beher, hassas terazi, cam boncuk, yağsız pamuk, kartuş, petrol eter (veya dietil eter) |
Metod: | Soxhelet Ekstraksiyonu Metodu |
Ücret: | 330 TL x Örnek Sayısı |
Teslim Süresi: | 5 Gün |
Sorumlu: | Prof. Dr. Sadettin TURHAN |
Diğer: |
Adı: | Et Teknolojisi Araştırma Laboratuvarı - II (L402) |
Bağlı Olduğu Kurum: | MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
Laboratuvar Sorumlusu: | Prof. Dr. Sadettin TURHAN |
e-Posta: | sturhan@omu.edu.tr |
Posta Adresi: | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - Gıda Mühendisliği Bölümü - 55139 Kurupelit/Atakum/SAMSUN |
Telefon: | 3623121919 - |