Cihaz Bilgileri

Adı: Hassas Terazi
Marka: And
Model: GR 200
Kapasite / Teknik Özellik: Tartım Kapasitesi : 210 gr Hassasiyet : 0,1 mg Tekrarlanabilirlik : 0,1 mg Doğrusallık : ±0,2 mg Tipik Stabilizasyon Süresi : 3,5 s Tartım Kefesi Boyutu : Ø85 mm Yaklaşık Net Ağırlık : 3,9 kg Ebatlar : 249 x 330 x 328 mm Genel özellikler 13 farklı tartım ünitesi Tartım, Yoğunluk, Yüzde, Sayım, Hayvan Tartımı, Dönüşüm fonksiyonları Dahili kalibrasyonlu Yoğunluk ölçüm kiti takılabilir Alttan tartım özelliği Saat ve takvim fonksiyonu RS232 arayüzü
Uygulama: 1. Cihazın elektrik bağlantısı kontrol edilir. 2. Elektriklerin kesildiği veya adaptörün devreden çıkarıldığı durumlarda cihazın elektrik bağlantısı sağlandıktan sonra 30 dakika süreyle ısınması için beklenir. 3. Terazinin tartım kapasitesi maksimum 210 g’dır. Bu seviye aşılmamalıdır. 4. Terazinin tartım hassasiyeti 1 mg’dır. 5. Terazinin bulunduğu yerde hava sirkülasyonu söz konusu ise, tartıma başlamadan önce sirkülasyon yok edilmeli, terazinin tüm çevresel etkilerden korunmuş olması sağlanmalıdır.
Sorumlu: Prof. Dr. Sadettin TURHAN
Cihaz Durumu:
Diğer:
Taşınır Kodu: 253.3.4.1.1-76
Fotoğraflar:

A791bdcc cfd1 430d aab0 6b0683fce144

Laboratuvar Bilgileri

Adı: Et Teknolojisi Araştırma Laboratuvarı - II (L402)
Bağlı Olduğu Kurum: MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Laboratuvar Sorumlusu: Prof. Dr. Sadettin TURHAN
e-Posta: sturhan@omu.edu.tr
Posta Adresi: Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - Gıda Mühendisliği Bölümü - 55139 Kurupelit/Atakum/SAMSUN
Telefon: 3623121919 -
Geri