Adı: | Hassas Terazi |
Marka: | And |
Model: | GR 200 |
Kapasite / Teknik Özellik: | Tartım Kapasitesi : 210 gr Hassasiyet : 0,1 mg Tekrarlanabilirlik : 0,1 mg Doğrusallık : ±0,2 mg Tipik Stabilizasyon Süresi : 3,5 s Tartım Kefesi Boyutu : Ø85 mm Yaklaşık Net Ağırlık : 3,9 kg Ebatlar : 249 x 330 x 328 mm Genel özellikler 13 farklı tartım ünitesi Tartım, Yoğunluk, Yüzde, Sayım, Hayvan Tartımı, Dönüşüm fonksiyonları Dahili kalibrasyonlu Yoğunluk ölçüm kiti takılabilir Alttan tartım özelliği Saat ve takvim fonksiyonu RS232 arayüzü |
Uygulama: | 1. Cihazın elektrik bağlantısı kontrol edilir. 2. Elektriklerin kesildiği veya adaptörün devreden çıkarıldığı durumlarda cihazın elektrik bağlantısı sağlandıktan sonra 30 dakika süreyle ısınması için beklenir. 3. Terazinin tartım kapasitesi maksimum 210 g’dır. Bu seviye aşılmamalıdır. 4. Terazinin tartım hassasiyeti 1 mg’dır. 5. Terazinin bulunduğu yerde hava sirkülasyonu söz konusu ise, tartıma başlamadan önce sirkülasyon yok edilmeli, terazinin tüm çevresel etkilerden korunmuş olması sağlanmalıdır. |
Sorumlu: | Prof. Dr. Sadettin TURHAN |
Cihaz Durumu: | |
Diğer: | |
Taşınır Kodu: | 253.3.4.1.1-76 |
Fotoğraflar: |
|
Adı: | Et Teknolojisi Araştırma Laboratuvarı - II (L402) |
Bağlı Olduğu Kurum: | MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
Laboratuvar Sorumlusu: | Prof. Dr. Sadettin TURHAN |
e-Posta: | sturhan@omu.edu.tr |
Posta Adresi: | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Mühendislik Fakültesi - Gıda Mühendisliği Bölümü - 55139 Kurupelit/Atakum/SAMSUN |
Telefon: | 3623121919 - |